Treninger

OSSU-treninger
Oslo Schakselskaps ungdom har faste treninger annenhver onsdag fra 18:00 til 19:30. Disse treningene er forbeholdt OSSU-medlemmer.  Det er også en treningsavgift på kr 400 pr. halvår.
 
Spillerne blir delt inn i grupper etter nivå (og eventuelt alder). Vi har ikke noen tilbud til de helt ferske barna, men ellers har vi alt fra dem som bare har spilt litt til elitespillere. Så uansett nivå finner du helt sikkert en fin gruppe som passer for deg. Vi hjelper til med dette.
 
Trenere er IM Lars Oskar Hauge og Sondre Melaa. Ansvarlig er Dag Haug, leder i OSSU.
 
Spillkveld for barn

Fast arrangement på fredager, uten påmelding og helt uforpliktende. Gratis for medlemmer av Dragulf og OSSU (Oslo Schakselskaps Ungdom). For øvrige deltagere er det en egenandel på kr 400. Ansvarlig er Arne-Birger Lund (tlf. 48035339).

Ytterligere informasjon finner du her:  http://dragulf.no/accordions/view/kveldskurs

Lynsjakk/hurtigsjakk-turneringer

Vi har pleid å arrangere uformelle turneringer/spillkveld annenhver onsdag når det ikke er fast OSSU-trening. Disse er helt uformelle og gjennomføres gjerne i grupper der alle skal spille mot alle (det som vi gjerne kaller en berger-turnering). Helt uforpliktende og gratis, men veldig god trening. Turneringene er innstilt pga. koronasituasjonen, men vi håper å starte dem opp igjen høsten 2021.

En fin oversikt over aktiviteter og treninger finner du i kalenderen her