NM for barne- og ungdomslag 2024

I helgen ble NM for barne- og ungdomslag 2024 spilt på Hamar. Mesterskapet ble spilt i Hamarhallen og vi bodde vegg-i-vegg på fasjonable Scandic Hamar. Turneringen var virkelig en massemønstring med over 300 deltagere.

OSSU stilte med lag i barneklassen og, som eneste klubb, med hele tre lag i juniorklassen. På laget i barneklassen spilte Henrik G, Oskar, Astrid, Eivind og Nils mens på juniorlagene spilte David, John, Snorre og Andreas på OSSU 4, Erik, Arne, Leonard og Leonora på OSSU 3 og Trygve, Oscar, Bruno og Henrik B på OSSU 2. I tillegg hadde vi med Ludvig som trener hele helgen som hjalp til med verdifull gjennomgang av partier etter rundene og forberedelser før rundene.

OSSU 4 var med i gullkampen helt til siste slutt, men i siste runde ble gullvinner Bærum litt for sterke selv om vi ga dem god kamp og tidlig ledet 1-0. Dermed endte OSSU 4 til slutt på 6. plass, på plassen foran OSSU 2. Selv om OSSU 3 endte litt lenger ned på tabellen vant de internoppgjøret mot OSSU 2. Barnelaget vant også et par fine matcher.

 

 

 

Discussion

  1. Ole Chr Moen
  2. Ole Christian Moen

Leave a Reply