Oslomesterskapet for skolelag

I helgen ble Oslomesterskapet for skolelag spilt med rundt 220 deltagere på ærverdige Sentralen. Ungdomsskoler og videregående skoler spilte bare lørdagen mens barneskoler spilte begge dager.

Engebråten vant klassen for ungdomskoler, bare et halvt poeng foran Akademiet Realfagskole. Fra OSSU spilte Erik, Marius og Leonard på Engebråten og Trygve, Marcus og Felix på Akademiet Realfagskole. OSSU stilte et lag i mix-klassen der de kom på andreplass og femteplass totalt. På laget spilte Oscar, Edvard, Henrik  B og Simon.  

Katta vant klassen for videregående skoler med et rent OSSU-lag bestående av Hermann, Kasper,  Kostiantyn, primus motor Leonora og Elisabeth.

I klassen for barneskoler var Grindbakken skole helt oppe på førstebord i siste runde. Her ble våre gode venner på Slemdal for sterke, men uansett fantastisk innsats av Oskar, Teodor, Astrid og Misha. Vinderen med Henrik G, Eivind, Leah, Nils og Halvor gjorde det også bra og kom bare 2 individuelle poeng bak. 

 

 

Leave a Reply