Opprykk i Østlandsserien

I helgen ble siste runde av Østlandsserien 2023/2024 spilt. Østlandsserien er seriesjakk for voksne med 4 spillere på hvert lag. OSSU deltok med to rene ungdomslag, et lag i 4. divisjon og et lag i 5. divisjon.

Fjerdedivisjonslaget vant sine fire første matcher. De hadde dermed sikret opprykk allerede før siste runde som de avsluttet med uavgjort mot Groruddalen 2. På laget spilte i hovedsak August, Andreas, Erik og Arne men også Frederik og Trygve var med.

Femtedivisjonslaget kunne før siste runde også rykke opp, men var da avhengig av hjelp fra andre lag. Laget gjorde sin del av jobben ved å vinne mot Bærum 7, men også hobbylaget OSS 8 vant sin match og rykket dermed opp. Det ble likevel en fin andreplass til femtedivisjonslaget vårt. På laget spilte i hovedsak Trygve, Leonard, Oscar og Henrik G, men også Xuan, Edvard, Henrik B, Arne og Jacob spilte. En skulle ikke tro at det var mange her som aldri hadde spilt langsjakk før! Til neste år tar vi sikte på å stille med enda flere lag.

(Foto: Rolf Haug)

Leave a Reply