Tredjeplass og stormesternapp til Elham i Landsturneringen

Elham avsluttet med remis i siste runde av Landsturneringen som ble avsluttet på lørsdag. Han sikret seg med det både tredjeplass i eliteklassen for voksne (Simen Agdestein vant) og sitt første stormesternapp. Jens kom på tiendeplass og sikret seg sitt siste napp i tittelen til internasjonal mester. Semen kom på 14. plass mens Sondre gikk opp noen ratingpoeng etter å ha vunnet to partier og spilt to remis.

Isak kom på femteplass i kandidatklassen, den nest sterkeste voksenklassen og gikk med det opp 29 ratingpoeng.

Jo kom på tiendeplass i juniorklassen mens Frederik ble vår beste i kadettklassen med en 14. plass. Her var også Erik, Andreas og Arne med. Junior B og Kadett B ble slått sammen, her kom Trygve på tiendeplass i sin første langsjakkturnering.

Også August kom på tiendeplass i lilleputtklassen der Leonard også deltok.

Astor kom på sjetteplass i miniputt, selv etter tap i siste runde.

I mikroputt kom Oskar på tiendeplass. Her var også Henrik G med.

Foto: Helge Brekke

Leave a Reply