OSSU vant Oslomesterskapet for ungdomsskolelag

I helgen ble Oslomesterskapet for skolelag spilt. Ungdomsskoleklassen spilte bare lørdagen mens barneskoleklassen spilte både lørdag og søndag.

I ungdomsskoleklassen stilte OSSU med 2 blandete lag. På OSSU 1 spilte Andreas, Arne, Erik, Oscar og Henrik. OSSU 2 var et lag med Alexander, Marcus og Trygve fra Akademiet Realfagsskole Oslo i tillegg forsterket med Jakob. OSSU 1 vant turneringen med 15 av 20 poeng. Toppscorere for OSSU 1 ble Arne med 4 av 4 og Oscar med 3 av 3. OSSU 2 endte sist av 7 lag, men hadde nok havnet høyere opp på tabellen hadde de ikke måttet avslutte med bare tre spillere på grunn av sykdom.

I barneskoleklassen stilte OSSU med 3 lag, 2 lag fra Grindbakken skole og et fra Vinderen skole. I tillegg spilte Christian på et av Rustad-lagene. For Vinderen spilte Eivind, Leah, Henrik G, Nils, Otto og Henrik B. Vinderen skole kom på femteplass i klassen for yngre lag. Toppscorere for Vinderen ble Leah og Henrik G, begge med 5 poeng. For Grindbakken-lagene spilte Misha, Teodor, Christian Nicolai, Oskar, Astrid, Alexander, Trym, Nicolai, Axel og Oliver. Grindbakken Tal kjempet helt i toppen gjennom hele turneringen og spilte blant annet på førstebord i 5. og siste runde. Til slutt ble det en flott 6. plass. Her fikk Astrid premie som turneringens beste reserve med 6 poeng av 7. Også Oscar tok 6 poeng av 7. For Grindbakken Fischer vant alle våre fem spillere minst et parti. Toppscorer ble Oliver med 5 poeng.        

Discussion

  1. Viktoria van der Meulen

Leave a Reply