Gull, sølv og mange strålende resultater i Oslomesterskapet

Helgen 22-23 oktober ble Oslomesterskapet 2022 arrangert på Korsvoll skole med over 150 deltagere, inkludert 18 fra OSSU. De største barna spilte på lørdagen mens de minste spilte søndagen.

I klasse B (født 2006 og 2007) kom Frederik på fjerdeplass med like mange poeng som hun som kom på tredjeplass mens Andreas og Arne delte sjetteplassen. Frederik var med i tetkampen hele veien og hadde han unngått tap i siste runde hadde det blitt medalje. Det er tydelig at onsdagstreningene med Ludvig har gitt resultater!

I klasse C (født 2008 og 2009) kontrollerte storfavoritten Isak inn til ny Oslomestetittel med remis i siste parti mot Aaron. Aaron havnet med det på en fin sjetteplass. Årets tittel var Isaks fjerde Oslomestertittel på rad!

I klasse D (født 2010) fikk Leonard en flott men kanskje litt sur fjerdeplass, på samme poengsum som tredjeplassen.

I den sterke E-klassen (født 2011) ble det sølv til August uten at han tapte et eneste parti. Misha avsluttet med to seire mens for Astrid ble det en del stang ut etter å ha spilt lite de siste månedene.

I klasse F (født 2012) ble det en meget imponerende femteplass til Teodor. Leah kom til slutt på 11. plass etter lenge å ha kjempet lenger opp.

I klasse G (født 2013) var Eivind helt oppe og snuste på medalje før siste runde. Selv med tap der ble det en fin åttendeplass.

I klasse H (født 2014-2016) var det med hele seks deltagere fra OSSU. Her hadde også Henrik kommet på pallen hadde han vunnet siste runde, i stedet ble det tap men likevel en sterk sjetteplass. Edvard kom på en fin 12. plass og det ble også seire og remiser til Nils, Alin, Jacob og Leander. For Jacob og Leander var det deres første turnering men det ble likevel poeng på begge!

Leave a Reply