Bronse til Isak i NM for ungdom

OSSU hadde med 9 spillere i helgens NM i Molde. Hele fire av dem stilte i klasse B (født 2006 og 2007). Her var Jo helt oppe på sjetteplass to runder før slutt. Til slutt ble det 3,5 poeng av syv, samme som Andreas og Arne. Xavier kom rett bak og fikk blant annet en remis mot Arne.

Isak kjempet i toppen hele veien i klasse C (født 2008 og 2009). Med seier i siste runde sikret han en flott bronsemedalje, uten å tape et eneste parti i turneringen. Her tok Aaron 50% score på de partiene han spilte.

Leonard startet veldig bra uten tap de første fire partiene før motstanden ble sterkere mot slutten av turneringen.

August hadde litt stang ut på lørdag kveld før en sterk avslutning på søndagen sikret en flott femteplass i klasse E (født 2011).

Teodor fikk nesten 50% score i sitt første NM i klasse E (født 2012). 

Leave a Reply