Suksess i Oslomesterskapet for skolelag

I helga 19.-20. mars gikk Oslomesterskapet for skolelag av stabelen. Ungdomsskoleklassen spilte bare på lørdagen. Her hadde vi ikke noe skolelag, men Andreas, Arne og Sunny hadde slått seg sammen med Pantham Kaewpitakkun fra Dragulf. De vant like så godt alle kampene sine og 13.5 av 16 mulige inviduelle poeng. Siden de var et blandet lag, ble det ingen mesterskapstittel, men vi gratulerer likevel med god innsats!

I barneskoleklassen stilte Vinderen skole med et lag hvor alle er medlemmer av OSSU. Også de vant alle kampene sine og gjorde rent bord i lagpoeng, men i Oslomesterskapet er det individuelle poeng som teller først og dermed ble turneringen veldig spennende. For på fjerde bord hadde Vinderen skole tredjeklassingen Eivind Brobak, som er et stort talent, men som praktisk talt debuterte i turneringssjakk. Eivind klarte likevel 2.5/9 poeng. Når da August tok 8, og Isak og Håvard fikk perfekt score, ble det akkurat like mange poeng som Kastellet skole. Dermed avgjorde lagpoengene, hvor Vinderen var suverene. 

Også Den franske skolen og Grindbakken skole hadde mange OSSU-spiller og gjorde det bra, med henholdsvis 21.5 poeng og fjerdeplass, og 18 poeng og tiendeplass.

 

Leave a Reply