Online prøve-NM i hurtigsjakk

Det var til sammen åtte OSSUere i aksjon: i U-14 spilte Gunnar Heibo (heibest) og Arne Eikre (ArneEikre), i U-12 spilte Isak Brattgjerd (Loollo), Finn Øen Gythfeldt (Finn_G), Aaron Haveland (HaVeLaNd08) og Oscar Hjoberg (oscar200811). I den yngste klassen, U-10, spilte August Brattgjerd (Gustio11) og Håvard Haug (bubeliang). Det er ikke verst! Generelt var det flest deltakere i de yngste klassene og fra vår side glimret både Axel Tunsjø, Sondre Melaa og Jens Ingebretsen med sitt fravær i U-14 og U-16.

Oslo-klubbene dominerer jo ofte i norgesmesterskapene, men denne gangen var det Håvard som med sin tredjeplass sto for eneste medalje til Oslo. Ellers fikk Isak en fin femteplass etter å ha gått ubeseiret gjennom turneringen, men med en remis for mye til å nå opp på pallen. Også Gunnar, Arne, Finn, Aaron, Oscar og August fikk hederlige plasseringen i sin klasse, med mange fine enkeltpartier.

Generelt fikk arrangementet veldig fint. Juks i online-turneringer har jo vært et stort tema i det siste, men denne gangen var det heldigvis ingen som ble tatt. Likevel gleder nok alle seg til NM igjen kan gå fysisk av stabelen i Bergen i 2021.

 

Leave a Reply