Jens storspilte under EM for ungdom 2020

På grunn av coronavirus-pandemien ble EM for ungdom i år spilt online. Fredag 18. til søndag 20. september spilte 724 deltakere ni runder med hurtigsjakk på utvalgte spillesteder i europeiske land. Norge stilte med 23 deltakere i klassene U12, U14, U16 og U18, og disse fordelte seg på spillesteder i Oslo, Stavanger og Bergen.

Fra OSSU deltok FM Jens E. Ingebretsen i klasse Open U16 og Isak Brattgjerd i klasse Open U12. Jens storspilte og ble nummer 11 i sin klasse, en klasse som var knallsterk med 36 tittelspillere. Jens hadde en ratingprestasjon på 2288 og gikk +56 ratingpoeng.

Jens åpnet med fire strake seire og lå i teten hele veien. I siste runde spilte han faktisk om medalje! Dessverre ble det tap, men solide 6 poeng er meget imponerende av den talentfulle tenåringen.

Under har Jens selv kommentert sitt parti mot Onno Elgersma. 

Leave a Reply