NM for ungdom

Da er NM for ungdom over og mange OSSU-spillere har hatt en spennende og lærerik helg i Skien. OSSU ble til og med beste klubb med seks medaljer, to gull, to sølv og to bronse, i tillegg til mange andre flotte plasseringer.

I klasse A fikk Sigurd en tøff start mot FM Gunnar Lund, som endte med å vinne gruppa. Etter hvert gikk det bedre og Sigurd endte på 50% score. I klasse B ble det sølv på Sondre som kun tapte mot gruppevinner FM Noam Vitenberg. Elias Sidali gjorde også en flott prestasjon og tok med seg femteplassen og 44 ratingpoeng. Embla og Elias Glomnes spilte også her.

I klasse C var Elham uslåelig og vant alle partiene sine. David, Linnea og Jo leverte også god innsats. I klasse D tok Axel bronsen etter å ha spilt remis både mot gruppevinner Sergey Eliseev og ratingfavoritt Aksel Bu Kvaløy, mens Gunnar tok en flott trettendeplass i sitt første NM. Ikke minst legger vi merke til remis mot 4. plassen Sverre Lye.

I klasse E forsvarte Oskar bronsen fra i fjor etter kun å ha tapt mot gruppevinner William Alexander Olsen og toer Vetle Bjørge Strand. I klasse F ble det dobbelt OSSU med Louis og Isak begge på 6 av 7, så da kommer begge spillerne i yngste gruppe i nordisk mesterskap fra oss. Felix kom også inn på en fin tolvteplass. I klasse G ble beste OSSU-spiller Håvard på fjerdeplass etter tap mot gruppetoer Evsuld og remis mot norgesmester Jiahao Eric Ji. (Noen vil ha lagt merke til at premieutdelingen i de yngste gruppene ble forsinket en time av at Håvard forgjeves forsøkte å bli norgesmester ved å vinne en helt låst remisstilling mens motstanderen glemte/ikke ville kreve remis etter 4 forskjellige repeterte stillinger og 56 trekk etter sist flyttede bonde.) Også August gjorde en god innsats i den yngste gruppa.

Leave a Reply