OSS kadett kjempet om pallplass i helgens NM for klubblag

Oslo Schakselskap stilte med fire lag i helgens NM for klubblag og var dermed den sterkest representerte klubben i turneringen. OSS1 med lagkaptein Jon Ludvig Hammer var storfavoritter, men seieren glapp i siste runde da det ble tap mot SK1911 som klatret helt til topps. OSS kadett med OSSU-medlemmene Elham Abdrlauf, Sondre Lillestøl Melaa, Axel Tunsjø og Elias Sidali spilte på bordet like bak og hadde 8 poeng og en foreløpig 3. plass før siste runde. Det unge OSSU-laget imponerte stort da de dro i land den ene remisen etter den andre mot motstanderne fra Bergens1 med en gjennomsnittsrating på 2346. Selv med et knepent tap i sluttoppgjøret havnet OSS kadett på en fin 6. plass og totalt 105 nye ratingpoeng.  

OSSU-medlem Jens Ingebretsen spilte for OSSU2 som havnet på 18. plass med 7 poeng, kun med tap mot OSS1 og vinnerne SK1911. To andre unge OSSU-spillere, Isak Brattgjerd og Loius Khoo-Thwe, spilte for OSSU3 og sørget for henholdsvis 3,5/5 og 1,5/2 poeng til laget som til slutt havnet på 24. plass. Louis klatret hele 81 ratingpoeng alene i turneringen og inspirerte etter sigende sine eldre lagkamerater til utfordrende angrepssjakk!

Leave a Reply