Håvard og Linnea med hver sin seier på Blaafarveværket

Glasshytta, Modum Blaafarveværk

Glasshytta, Modum Blaafarveværk

Blaafarveværket GP 2019 ble arrangert denne helga. Det ble spilt 5 runder over to dager (lørdag og søndag) der 1. runde var hurtigsjakk og de fire siste rundene var langsjakk. Arrangør var Modum Sjakklubb som sørget for knirkefritt arrangement med flere live-brett i alle klasser!

Håvard Haug stilte i C-gruppen og Linnea Larre stilte i B-gruppen. Håvard vant C-gruppen med 4.5/5 poeng etter remis i siste runde mot Julie Sømhovd (Nordstrand) i et velspilt parti. Linnea sto også oppført med fire strake seire og endte på 4.5/5 etter et spennende siste parti mot William Alexander Olsen (Bærum) som ebbet ut i remis etter flere timers spill og hun vant dermed B-gruppen.

Begge våre unge OSSUere fikk dermed med seg hjem både penger, ratingpoeng og ikke minst en flott unik og spesiallaget Blaa springer.

OSSU hadde flere representert i denne turneringen som opplevde en fin helg i flotte omgivelser med en fin atmosfære. Vi håper å se enda flere OSSUere med i denne turneringen neste år. 

 

Leave a Reply