Elias og Sondre med knallresultat på Fagernes i påsken

Flere av våre medlemmer tok turen til Fagernes i påsken for å delta i den tradisjonsrike Fagernes Chess International. Dette er en stor turnering med sterkt innslag av utenlandske spillere.

Elias Hulleberg Sidali og Sondre Lillestøl Melaa spilte i den åpne ELO-gruppen. Elias tok en veldig sterk 2. plass med 7.5/9. Sondre fulgte opp med en sterk 5. plass med 6.5/9. Elias fikk samme poengsum som vinneren Gunnar Brandshaug Dale fra Bærum og delte i realiteten førsteplassen, men et tap i først runde sørget for dårligere kvalitet. 2003-duoen tok med seg henholdsvis 54 og 23 ratingpoeng hjem fra fjellet! Bare å gratulere gutta for mesterlig resultat og spill!

Flere av våre andre «OSSUere» hadde også mye bra spill og gode prestasjoner.

Leave a Reply