Elham og Isak til topps i NTG hurtig-GP april 2019

De to unge OSSU-gutta, Elham og Isak, tok henholdsvis seier i A-gruppa og 2. plass i B-gruppa i helgens GP hurtigsjakkturnering på Norges Toppidrettsgymnas i Bærum. 10-årige Isak Vinh Brattgjerd rykket opp til B-gruppa i fjor, da det fortsatt var A, B og C-grupper. Ett år senere slår han til med 2. plass i den sterke gruppa, med samme poengsum som vinneren, men slått på målstreken med noen få kvalitetspoeng.

Elham Abdrlauf fortsetter fremgangen og tok en sterk seier i A-gruppa. Med det plasserte han blant annet to IM-spillere bak seg på resultatlista. Elham er i storform men sikter toppformen inn mot Landsturneringen i Larvik til sommeren.

En rekke andre unge OSSU-spillere stilte i helgens turnering og fikk vist frem mye bra spill. Fullstendig resultatliste finnes her:

http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=NTGGPapril2019-NTGSjakklubb

Leave a Reply