NM for ungdomslag 2019

I helgen arrangerte Konnerud Sjakklubbs Ungdom NM for ungdomslag 2019. For første gang på flere år stilte OSSU med fire lag, to i barneklassen og to i juniorklassen.

Høydepunktet ble sølv til OSSU 1 junior der Elham, Sondre, Axel og Linnea spilte sterkt og innfridde forventningene. 1911 junior med hele tre(!) FM-spillere på laget ble suverene vinnere i juniorklassen. Elham vant også prisen for beste førstebordsspiller i juniorklassen. OSSU 2 junior med Sigurd, Jo, Elias, Jens og Nils gjorde også en meget god turnering. Både Sigurd og Elias slo hver sin 1900-spiller og Jo gikk +83 i rating med en imponerende seiersrekke. 

I barneklassen havnet OSSU 1 med Louis, Isak, Kristian, Håvard og Oskar på 7. plass, med sterkt spill fra de unge lagmedlemmene. Oskar fikk til og med premie for beste 4.bordsspiller! Laget møtte tøff motstand og det var små marginer som gjorde store utslag på sluttplasseringen. Denne gjengen bør være favoritter i neste års NM! OSSU 2 hadde flere debutanter på laget og turneringen ble en fin erfaring for den positive gjengen som besto av Arne, Aleksander, Kevin, Leonard, August og Herman.

Vi retter en takk til Konnerud for arrangementet og alt arbeidet som ble nedlagt i å arrangere et flott NM!

Leave a Reply