Mange Norgesmestere fra OSSU i Landsturneringen 2018

Louis ble Norgesmester i lynsjakk i klasse Miniputt og tok en fjerdeplass i langsjakkturneringen i klasse Miniputt. Isak gjorde en knalldebut og kjempet helt i tetsjiktet i samme klasse. Etter sterk mostand havnet han på en syvende plass til slutt. Med Håvard på en 13. plass og Felix som nr. 22, blir disse 2009/10-spillerne en gjeng vi kan se mye til fremover.

I Lilleputtklassen fikk vi en Norgesmester i Axel. En sterk og jevn klasse gjorde innspurten både spennende og nervepirrende der David og Axel kjempet om seieren. Partiet endre med remis og 6. plass for David, kun halvpoenget bak Axel. Linnea spilte også godt, og fikk en 19. plass.

I Kadettklassen fikk vi enda en Norgesmester i Sondre. En suveren sier og eneste spiller med 8 poeng! Elias og Embla på hhv. 4. og 10. plass gjorde begge en god turnering. Sigurd spilte i en sterk ratinggruppe (3) og fikk 4,5 poeng! Elham stilte i klasse Mester og fikk med seg 4,5 poeng – imponerende!

Det var god stemning også utenfor sjakkbrettet i Sarpsborg. OSSU fikk bidrag fra flere klubber i Oslo og Akershus og spilte imponerende fotball!

Leave a Reply